Find us on Facebook

Sidan 2 av 3 FörstaFörsta 123 SistaSista
Resultat 11 till 20 av 23

Ämne: Går dåligt och stannar efter ca 300 meter

  1. #11

    Standard

    Varit och mätt över spolen igen och jag får ut 530 volt precis som det ska vara.
    Testat med en slang från en dunk rakt in i soppapumpen nu och blir samma, går ojämt och svgassmällar då man gasar.
    Kan det vara att msdn gör så att tändlampan visar galet? läste de på nå ställe att kan bli fel om man inte har en riiktigt bra lampa.

  2. #12
    Reg.datum
    May 2013
    Ort
    Hofors
    Inlägg
    1

    Standard

    När den börjar dö så känn på insuget blir det för varmt så kan man ju få ett sånt där vaccum lås , lätt fixat med en distansbricka under förgasarn , hade det problemet på min 383:ā

  3. #13
    Reg.datum
    Jan 2011
    Ort
    nynäshamn
    Inlägg
    310

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Charger1968promod Visa inlägg
    Kan det vara att msdn gör så att tändlampan visar galet? läste de på nå ställe att kan bli fel om man inte har en riiktigt bra lampa.
    jag mätte m biltema och det funkade på min box

  4. #14
    Reg.datum
    Jan 2011
    Ort
    nynäshamn
    Inlägg
    310

    Standard

    går den ok kall varje gång du startar kall och när motor blir varm dör och skit ???

  5. #15
    Reg.datum
    Feb 2010
    Ort
    nyköping
    Inlägg
    68

    Standard

    men. 2,8 v

  6. #16
    Reg.datum
    Feb 2010
    Ort
    nyköping
    Inlägg
    68

    Standard

    2,8 v

  7. #17
    Reg.datum
    Feb 2010
    Ort
    nyköping
    Inlägg
    68

    Standard

    jag tror jag ser dubbelt,inga mer bir för mej idag

  8. #18

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av cuda4speed Visa inlägg
    jag tror jag ser dubbelt,inga mer bir för mej idag
    Thjoo ho
    Kan det jävlas så gör de det,mest hela tiden.

  9. #19
    Reg.datum
    Jul 2003
    Ort
    Bålsta
    Inlägg
    1 603

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Hoffedawe Visa inlägg
    När den börjar dö så känn på insuget blir det för varmt så kan man ju få ett sånt där vaccum lås , lätt fixat med en distansbricka under förgasarn , hade det problemet på min 383:ā
    Det kan aldrig bli ånglås i en förgasare.
    1966 GTO TriPower
    1970 GTO TheJudge
    KentsQjet
    Pontiacservice
    http://www.poci.org/
    http://gtoaa.org/

  10. #20
    Reg.datum
    Sep 2008
    Ort
    B-ryd
    Inlägg
    290

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Kent Visa inlägg
    Det kan aldrig bli ånglås i en förgasare.

    Jo, på motorsågsförgasare. De har nämligen bränslepumpen i förgasaren....😎
    Mopar SB
    10,78s @210 km/h
    -Turbo is the Shit-

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •