Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: Glapp nånstans under instrumentpanelen?

  1. #1
    Reg.datum
    Apr 2017
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    5

    Standard Glapp nånstans under instrumentpanelen?

    På min Olds 67-a så har tidigare ägare monterat en extra fläkt till kylaren (kan gå varm på cruisingar) och en ny stereo. Ibland slutar stereon plötsligt att funka och när detta händer så går inte heller fläkten att sätta på. Dom slutar samtidigt liksom och ibland när man rör om lite bland kablarna under instrumentpanelen så börjar det plötsligt funka igen.

    Hur kan det vara kopplat tro? Nått glapp måste det vara nånstans?

  2. #2
    Reg.datum
    Feb 2012
    Ort
    Hemma
    Inlägg
    286

    Standard

    Skulle dra om elen till fläkten den vill du ha separat och över ett relä tex ett extra ljus relä, då bra elfläktar drar mkt ström. Skulle börja med att kika jordpunkt följ kablarna från strömbrytaren och stereons jord och se om de har samma jordpunkt. Annars får du följa strömförsörjningskakeln och se var de tagit ström till stereo och fläkt.

  3. #3
    Reg.datum
    Apr 2017
    Ort
    Stockholm
    Inlägg
    5

    Standard

    Citat Ursprungligen postat av Mark IV Visa inlägg
    Skulle dra om elen till fläkten den vill du ha separat och över ett relä tex ett extra ljus relä, då bra elfläktar drar mkt ström. Skulle börja med att kika jordpunkt följ kablarna från strömbrytaren och stereons jord och se om de har samma jordpunkt. Annars får du följa strömförsörjningskakeln och se var de tagit ström till stereo och fläkt.
    Bra input, tack, ska kolla detta.

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •